13. září 2007

Švestkyáda 2007

UPOMÍNKA!
Ahoj vodáci a zpřízněné duše. Máme před sebou již poslední oslavu čtvrtstoletí existence VědeckoVýzkumného Ústavu Vodní Turistiky. Ta proběhne na ŠVESTKYÁDE 2007, a to tento pátek až neděli ve Vodákově a my Vás tímto všechny zveme. Je přímo naší povinností instalovat letní kino a promítnout základní film světové vodácké kinematografie Statisticky průměrný vodák, při jehož natáčení byl VVÚVT založen. K tomu přidáme reportáž z plesu na Babyloně, reportáž z porážení jilmu (jestli to Zdenek Junek junior stihne sestříhat) a ješte nějaké překvapení.

Z dalšího programu ŠVESTKYÁDY možno připomenout Neoslavu Klausovy 50 (nebudeme vůbec nic slavit, protože Klaus je pověrčivý a narozeniny by se prý neměly slavit předem, tak si Klause prostě nebudeme vůbec všímat), Oslavu Martiny kulatin (u dam se číslo neuvádí), pokus o instalaci nejkrásnější kadibudky na světě.Pokud byste měl někdo panenku (hydraulický hever), tak ho přivezte a učiníme pokus o narovnání chatky (ta už je tak křivá, že se mi občas stane, že z ní vypadnu ven na hubu, a kdyby naklánení pokračovalo, tak tam za chvíli budeme spát vestoje). Dále můžeme z možného programu uvést veselou jízdu do lesa, zpěv, jídlo, pití, kulábr, pinčes, kuželky a jiné koupání v lomu. Kdo nepojede do lesa, může jít na tůru do Kvášnovic do hospody a cestou přes les nasbírat houby na smaženici.

URGENZ!
Liebe Freunde. Die letzte Feierlichkeit der 25. Jahrgang des VVÚVT wird schon im diesen Weekend durchlaufen. Wir laden euch auf ŠVESTKYÁDA 2007 nach Vodákov. (Freitag 14. 9. bis Sonntag 16. 9.). samstag abends werden wir im Sommerkino Vodákov etwas aus Historie VVÚVT und auch etwas anderes projizieren. Wir werden auch ein kugelrund Geburstag von Martina feuern. Dagegen werden wir nicht 50. Gebustag von Klaus feuern, darum Klaus ist abergläubisch und wünscht es nich vor dem echtem Geburstag feuern. Aber er gibt doch ein fas echten Pilsner Urquel, gerade auch wie Martina.

Ahoj Zdeněk, Líba, Zdenda, Kočič.

Komentáře: 0:

Okomentovat

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka